Aanmelden


Wachttijd

Op dit moment (5 juni 2024) is een wachttijd van 13 weken. Nieuwe intakegesprekken vinden plaats vanaf de eerste week van september 2024. Er is geen wachttijd tussen intake en behandeling.

Wanneer je de wachttijd bij psychologen te lang vindt, kun je altijd contact opnemen met de praktijk of jouw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Jouw zorgverzekeraar kan jou ondersteunen zodat je binnen 4 weken vanaf jouw eerste contact met een zorgaanbieder een intakegesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).

Contact

Neem gerust contact op als jij je wilt aanmelden of als jij meer wilt weten over hoe ik jou kan helpen. Daarna maken we kennis via een kort telefoongesprek. Dit eerste gesprek is vrijblijvend en kosteloos. Als er een match is, maken we een afspraak voor een uitgebreider intakegesprek. Als ik niet de juiste persoon ben om jou te helpen, denk ik graag mee over waar jij wel terecht kunt met jouw vragen of klachten. Contact opnemen kan op verschillende manieren: 

Telefonisch via 06-83173896

Als ik niet kan opnemen, spreek dan een boodschap in, dan bel ik je zo snel mogelijk terug. Meestal is dit de eerstvolgende werkdag. Deel via de voicemail geen medische gegevens of privacygevoelige gegevens (zoals klachten), maar alleen je naam en je contactgegevens. Op SMS of Whatsapp-berichten mag ik in verband met Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) helaas niet reageren.

Per e-mail

Mijn e-mailadres is [email protected].
Gebruik dit e-mailadres alleen voor algemene vragen. Voor het delen van medische gegevens of privacygevoelige gegevens (zoals klachten), maak dan gebruik van Veilig Mailen (hieronder). Mocht je binnen twee werkdagen geen bericht van mij hebben ontvangen, check dat je spam-box, of bel me voor de zekerheid even. Mogelijk dat mijn mail niet goed is aangekomen.

Online aanmelden

Je kunt je ook via het Patiƫntportaal van mijn praktijk online aanmelden. Zie onderstaande knop. Deze aanmelding is vrijblijvend. Ik neem dan zo spoedig mogelijk contact met je op via e-mail of telefoon. Meestal is dit de eerstvolgende werkdag.

Veilig mailen

Als jij in jouw bericht uitgebreidere privacygevoelige informatie wilt delen over bijvoorbeeld klachten of medische gegevens, maak dan gebruik van de knop Veilig Mailen. Je wordt dan omgeleid naar Zivver. Dit is een omgeving van waaruit je veilig privacygevoelige informatie met mij kan delen.